ANIMACIJA in mini VARSTVO OTROK NA POROKI

   

  Animacije na poroki

Želite da se tudi otročki počutijo odlično na najlepši in najpomembnejši dan v vašem življenju?

NAŠA EKIPA HOPLA PARKA poskrbi, da se bodo na poroki zabavali tudi otročki 🙂

Zakaj izbrati ravno nas? Hopla ekipa izkušenih animatorjev  vam pripravi pester program, ki vključuje HOPLA športne ter plesne igre, razne tematske predstave, kostume, ustvarjalni ali otroški lepotilni kotiček. Kot dodatno ponudbo pa Vam ponujamo tudi mini poslikavo obraza, prave klovne z ekipo žongler.si ter oblikovanje z baloni in po doplačilu tudi najem našega napihljivega igrala.

Animacije izvajamo po celotni Sloveniji. Glede na vaše želje, si vedno v naprej pripravimo igre in animacijo, ki so primerne vsekakor starosti in spolu gostov.
V ceno ni vključeno uspavanje ter previjanje otrok.

 

  • Cena za 3 h  varstvo ter animacijo do 20 otrok na poroki je 229 EUR. V ceno sta vključena dva Hopla animatorja, naša organizacija in priprava celotnega programa, vsi rekviziti in nekaj foto utrinkov, ki jih zabeležijo naši animatorji. Potni stroški ( do 30km so všteti v ceno). Potni stroški nad 30 km se obračunajo po ceniku 0,20€ na km.
  • Cena za 3 h  varstvo ter animacijo nad 20 otrok do 40 otrok na poroki je 299 EUR. V ceno sta vključeni trijje Hopla animatorji, naša organizacija in priprava celotnega programa, vsi rekviziti in nekaj foto utrinkov, ki jih zabeležijo naši animatorji. Potni stroški ( do 30km so všteti v ceno). Potni stroški nad 30 km se obračunajo po ceniku 0,20€ na km.
  • Vsaka dodatna ura otroške ANIMACIJE ter varstva za do 20 otrok se obračuna po ceni 90 EUR  (aktivna prisotnost dveh Hopla animatork ) ter za večje število otrok (nad 20 ) stane dodatna ura animacije 100 EUR          ( aktivna prisotnost treh animatork ).

Sodelujemo tudi z našim lokalnim  profesionalnim fotografom Goran Vadlja Kamenjaševič, s fotografskega studia www.goranvk-wedding.com, kjer vam lahko k celotni ponudbi pripravimo vse na enem mestu. Fotograf Goran je poročni fotograf in je fotografiral že najrazličnejše dogodke, mi pa smo ekipa usposobljenih animatorjev ki bomo vaša dan ter vaše otročke na vaš najbolj poseben dan popazili ter jim pričarali čudovit ter zelo aktiven dan

Pripravimo vam tudi prav posebno ugodno ponudbo –  na zakup večje količine ur.

Za dodatne informacije ter pripravo ponudbe nam pišite na info@hoplapark.si  / 031 316-699

 

 

 

 

*Vse cene so v evrih (€) ter vsebujejo 22% DDV.