TEMATSKE ANIMACIJSKE ZABAVE

OPISI TEMATSKIH ZABAV

Hopla park ima za svoje slavljence pripravljen pester izbor tematskih zabav

vsekakor pa prisluhnemo željam otrok in staršev ter po želji ustvarimo nepozabno rojstnodnevno zabavo, ki jo prilagodimo starosti in razmerju otrok. Vse Hoplove tematske zabave potekajo sproščeno.

 

 

PIŽAMA PARTY

MEGA ŽUR, na katerem ne smeš manjkati.. Oblečemo si pižame, ugasnemo luči, se mastimo s pokovko, sladkamos piškoti, plešemo, obmetavamo z blazinami in igramo igro resnice.  Nepozabno!!

  

MODNA PISTA  

Zopet drugačna in nepozabna zabava za deklice. Sprva poskrbimo za ličenje, nohte, pričesko, lepe oblekice … in lahko se sprehodimo  po čisto pravi modni pisti. Postani zvezda za en dan (:

Animacijski program z animatorji se izvaja od otrokovega 5. leta starosti.

 

mini HOPLA TALENT

        
Tekmovanje v plesu, petju……………………….  ob spremljavi glasbe in disco lučk!

Animacijski program z animatorji se izvaja od otrokovega 5. leta starosti.

 

 

PIKA NOGAVIČKA IZVAJA NORČIJE

Rojstni dan bo vodila navihana deklica, s katero se lahko pomeriš v moči in hoji po vrvi.

Na zabavi ne bo manjkalo plesa niti pikinih norčij…. da bo še bolj zabavno iščemo Pikin zaklad!

Animacijski program z animatorji se izvaja od otrokovega 3. leta starosti.

 

 FROZEN ZABAVA Z LEDENO ELSO, Olafom ter Ano 🙂

Čisto prava ledena zabava v Hopli kjer bomo plesali  v megli in izdelovali čarobne palčke.

Animacijski program z animatorji se izvaja od otrokovega 3. leta starosti.

  

 

GUSARSKA ZABAVA IN IZGUBLJENI ZAKLAD

Gusarska zabava je v Hopla igralnici zagotovo nekaj posebnega. Otroci si sami izdelajo preveze za oči ali pa jo naši animatorji narišejo nato pa se prelevimo v čisto prave gusarje. Si iz pravega testa za gusarja? Podali se bomo na lov za zakladom. Poščimo zaklad in se na koncu skupaj posladkajmo!
Animacijski program z animatorji se izvaja od otrokovega 3. leta starosti.

    

 

TROLLS ZABAVA

Na zabavi se pridruži tudi ljubka deklica Poppy. Zaplešimo vsi skupaj na trolls glasbo ter se posladkajmo z trolls bonboni ter pisano pijačo….. ZABAVNO BO!

 

ČAROVNIŠKA ZABAVA

Malce drugačna in bolj strašna zabava… samo za pogumneže! Pijemo čarovniški napoj, se sladkamo s čarovniškimi črvi ter okušamo zdrobljene čarovniške zobe. Prepustimo se toku ter po igralnici skačemo z metlicami…  Si iz pravega testa?  Rezerviraj si najbolj strašno zabavo v igralnici 😀

Animacijski program z animatorji se izvaja od otrokovega 5. leta starosti.

 

 

DISCO ZABAVA

Disco krogla, noro dobra glasba, otroška penina in najboljši prijatelji na kupu. To bo vsekakor nepozaben žur. Skupaj plešemo, se zabavamo in sestavimo kratko HOPLA koreografijo. PRIDRUŽI SE NAM IN ZAPLEŠIMO SKUPAJ!

 

 ŠPORTNA ZABAVA

    

 

ZABAVA S SNEGULJČICO

Obiskala nas bo čisto prava sneguljčica in hudobna mačeha. Na zabavi se bomo sladkali s sadjem

-strupeno jabolko, pili nestupeni jabolčni sok ter si izdelali čisto prave palčkove čepice. Zabavno bo !!!

   

 

SOY LUNA ZABAVA

Nora zabava‼️‼️‼️
🌙Jaz sem Luna🌙, je obnorela najstniških svet. Je tudi tebi všeč? Povabi prijatelje na zabavo, kjer se bomo kotalkali, poslušali glasbo in migali v ritmih, si uredili nohte, frizuro in se naličili ter nadvse uživaliiiiiii.

   

 

VOJAŠKA ZABAVA

 

CIRKUŠKA ZABAVA S KLOVNESO

    

 

 

PLESNA ZABAVA Z Miki Miško

Zaplešimo vsi skupaj z našo MIŠKO! Ob zvokih otroške glasbe ne bo manjkalo poslikav, lepotičenja ter slastnih prigrizkov. Animacijska zabava je primerna za otroke od 3. leta starosti.

 

 

 

BALERINA PARTY

Želite svojemu otroku omogočiti čudovito baletno zabavo? V Hopla parku poskrbimo za lepo baletno predstavo, ki jo bodo vaši mali gostje občudovali. Učili se bomo prve baletne korake in priredili čisto svojo malo baletno predstavo. Ob plesu pa seveda ne bo manjkalo poslikav, lepotičenja ter slastnih prigrizkov. Animacijska zabava je primerna za otroke od 3. leta starosti.

   

 

AVTOMOBILSKI ŽUR  – CARS PARTY

Dirkalna zabava…..nora doživetja. Tekmujemo z dirkalnimi avtomobili, pijemo dirkalni napoj in neskončno uživamo. Ob koncu zamigamo ob zvokih dirkalne skladbe *ferrari*.   Nepozabno!!!

Animacijska zabava je primerna za otroke od 3. leta starosti.

  

 

ČAROBNA VILINSKA ZABAVA

Zabavajte se skupaj z našo Vilinko. Vililnka bo prav vse goste spremenila v male vile ter jih naučila pravih vilinskih veščin. Vse male vile bodo naši Vilinki pomagale poiskati vilinski čarobni prah, nato pa jih bo Vilinka popeljala v njeno čarobno vilinsko deželo.  Zabava povna čudovitih doživetij, kjer ne bo manjkalo lepotičenja, igre ter slastnih prigrizkov. Animacijska zabava je primerna za otroke od 3. leta starosti.

  •  

 

KAVBOJSKA ZABAVA

Divji zahod.  Obvezna oprema kavbojski klobuk, pončo, kavbojski škornji …. Sladkamo se s tortilija čipsom in pijemo otroški COWBOY koktajl 🙂  Zabava povna čudovitih doživetij, kjer ne bo manjkalo kavbojskih igre. Animacijska zabava je primerna za otroke od 4. leta starosti.

  

 

UNICORN (samorogec) ZABAVA

PRINCESS ZABAVA

BATMAN ZABAVA

SPIDERMAN ZABAVA

NINJA ŽELVE ZABAVA

 

 

  • ZA POPESTRITEV ZABAVE JE NA VOLJO APARAT ZA IZVAJANJE MILNIH MEHURČKOV! Primerna za DISCO, PIŽAMA PARTY, TROLLS ZABAVO… V Hopla parku vam bomo pripravili nepozabne tematske rojstnodnevne zabave z malimi, velikimi in velikanskimi milnimi mehurčki ⚪️⚪️