NOVOST: Animacija otrok na poroki

Animacija na poroki

EKIPA HOPLA PARK poskrbi, da se na poroki zabavajo tudi mali svatje!

Pripravimo vam raznolik program, ki vključuje HOPLA športne, plesne in družabne igre, ustvarjalni ali kozmetični kotiček. Kot dodatno ponudbo pa ponujamo tudi poslikavo obraza, klovne z ekipo žongler.si ter oblikovanje z baloni in po doplačilu tudi najem napihljivih igral.
Za uspavanje otrok poskrbite starši sami..

  • Cena za 3 h  varstvo ter animacijo do 20 otrok na poroki je 229 EUR. V ceno sta vključena dva animatorja, organizacija in priprava programa za najmlajše, vsi rekviziti in foto utrinki, ki jih zabeležijo naši animatorji. Potni stroški ( do 30km so všteti v ceno). Potni stroški nad 30 km se obračunajo po ceniku 0,20€ na km.
  • Cena za 3 h  varstvo ter animacijo nad 20 otrok do 40 otrok na poroki je 299 EUR. V ceno so vključeni trije animatorji, celotna organizacija in priprava programa za najmlajše, vsi rekviziti in foto utrinki. Potni stroški ( do 30 km so všteti v ceno). Potni stroški nad 30km se obračunajo po ceniku 0,20€ na km.
  • Vsaka dodatna ura otroške ANIMACIJE za do 20 otrok stane 90 EUR  (aktivna prisotnost dveh animatork ) ter za večje število otrok (nad 20 ) stane dodatna ura animacije 100 EUR          ( aktivna prisotnost treh animatork ).

Sodelujemo tudi z našim lokalnim  profesionalnim fotografom Goran Vadlja Kamenjaševič, s fotografskega studia www.goranvk-wedding.com, kjer vam lahko k celotni ponudbi pripravimo vse na enem mestu. Fotograf Goran je poročni fotograf in je fotografiral že najrazličnejše dogodke, mi pa smo ekipa usposobljenih animatorjev ki bomo vaša dan ter vaše otročke na vaš najbolj poseben dan popazili ter jim pričarali čudovit ter zelo aktiven dan

Če je dodatnih ur več vam pripravimo posebno ugodno ponudbo.

Za konkretno ponudbo nam pišite na info@hoplapark.si  / 031 316-699

*Vse cene so v evrih (€) ter vsebujejo 22% DDV.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja